advert 1
advert 2
advert 3
Onderhoud
Voorkomen is goedkoper dan herstellen!
Goed onderhoud is de beste remedie tegen storingen. De machine één keer per jaar één of twee dagen stilleggen op een door u ruimschoots vooraf bepaald tijdstip, zodat de GrafioTech professional deze zorgvuldig kan checken, repareren en afstellen. Het voorkomt veel problemen, tijd- en geldverlies.

onderhoud01 onderhoud02 onderhoud03 onderhoud04


Onderhoud door GrafioTech betekent dat uw machine volledig wordt blootgelegd. De kappen gaan er af om écht alles te controleren: van grijpertjes, kettingen en inktrollen tot vochtwerk, lagerophanging en smeersysteem.

Na afloop ontvangt u van ons een checklijst waarop precies is aangegeven wat we hebben gedaan en welke kleine reparaties we hebben uitgevoerd. Ook wordt aangegeven of er nog ingrijpender reparaties nodig zijn om eventuele meerschade in de toekomst te voorkomen. In onze optiek uiteraard; want de keuze blijft altijd aan u. Vervolgens krijgt u van ons eerst een offerte en na uw akkoord plannen we een nieuwe afspraak om die omvangrijke reparatie voor u uit te voeren. U weet dus vooraf precies waar u aan toe bent en wat u kwijt bent. De enige verassing die wij voor u in petto hebben is een perfect draaiende machine.