advert 1
advert 2
advert 3
Welkom bij GrafioTech
De technische specialist voor de grafische industrie

Uw klanten vragen om haarscherp drukwerk in precies de juiste kleurstelling. Topkwaliteit drukwerk, kortom. Vervaardigd door topkwaliteit vaklieden aan topkwaliteit drukpersen. Geen wonder dat u voor Heidelberg kiest; de wereldwijde marktleider op dit gebied. Met Heidelberg bent u verzekerd van perfect drukwerk èn van continuïteit. Belangrijk is echter wel dat u uw machinepark goed laat onderhouden. Uiteraard uitgevoerd door topkwaliteit technici, die uw machines met de grootst mogelijke zorg en aandacht onder handen nemen.

 

GrafioTech is dé technische specialist voor het onderhouden, repareren en reviseren van uw Heidelberg vellenoffsetpers. Een jong en ambitieus bedrijf met toch al 25 jaar technische ervaring in de grafische branche. Doorgewinterde professionals die grafische techniek eten, drinken, slapen en dromen: uw machines kennen geen enkel geheim voor ons.

 

U kunt tevens bij ons terecht voor het installeren van een nieuwe of gebruikte machine of het verhuizen van uw complete drukkerij naar een ander pand. Ongeacht het merk van de persen waarmee u werkt. En wij zijn u ook graag van dienst met een zeer breed aanbod randapparatuur, machine-onderdelen en perfect gereviseerde gebruikte machines. Dat is heel in het kort de kracht van GrafioTech, dè technische specialist voor de grafische industrie.

 

Heeft u vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op; wij helpen u graag verder. Ons telefoonnummer is +31 (0)40 23 01 085. U kunt ons ook mailen: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .