advert 1
advert 2
advert 3
Producten
In een topmerk pers behoren topmerk onderdelen

Wie zoals u werkt met Heidelberg, is gewend aan de kwaliteit, het bedieningsgemak en de bedrijfszekerheid van een absoluut topmerk. En dat wilt u graag zo houden natuurlijk. Daarom voeren we bij GrafioTech een ruim assortiment onderdelen en aan de drukpers verwante artikelen die kwalitatief van hetzelfde niveau zijn als de wereldberoemde drukpers. Met deze artikelen blijft uw pers altijd optimaal functioneren.

 • Originele Heidelbergonderdelen
  Ook na een reparatie functioneert u pers perfect!
 • Inkt- en vochtrollen
  Om een goede bijdrage te leveren aan uw bedrijfszekerheid en de kwaliteit van uw drukwerk, biedt GrafioTech u een uitgebreide keuze inkt- en vochtrollen van de topmerken Böttcher en Westland.
 • Varn Kompac vochtwerk
  Simpel, compact en uiterst productief systeem waarmee u tijd en kosten bespaart. Vriendelijk voor zowel mens als milieu. Bovendien realiseert u met Kompac vochtwerk de hoogste kwaliteit met de moeilijkste drukvormen en inkttypes, op alle mogelijke dragers.
 • Lamellen inktbakken
  Iedere inktzone afzonderlijk instellen met handige schuiven voor een soepele, regelmatige inktgeving. Gebruiksvriendelijk en snel. Kleurenwissel in een handomdraai.

producten01 producten02 producten03 producten04


Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via telefoon: +31 (0)40 23 01 085 of e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .