advert 1
advert 2
advert 3
Verhuizingen
Het verplaatsen en vervoeren van drukpersen is een vak apart
U gaat verhuizen of heeft een nieuwe drukpers gekocht. U wilt de indeling van uw drukkerij aanpassen aan de eisen die deze tijd stelt aan uw bedrijf. Dan staat u op een gegeven moment voor de vraag hoe u uw drukpersen verplaatst krijgt. Een ton wegen ze al snel en ook een meervoud is geen uitzondering.U kunt zelf aan de slag gaan of een reguliere verhuizer inschakelen. Wij adviseren u om een specialist in de arm te nemen.

verhuizingen01 verhuizingen02 verhuizingen03 verhuizingen04


In de tientallen jaren dat wij als technische professionals actief zijn in de grafische branche hebben wij in ieder geval geleerd hoe je snel, efficiënt en nauwkeurig een drukpers demonteert en - veel belangrijker wellicht - ook weer opbouwt tot een vlekkeloos functionerende machine.

Van een enkele machine tot en met een complete drukkerij, Heidelberg, Roland of andere machines: wij regelen het voor u.
Speciaal voor deze activiteit werken wij nauw samen met een in de grafische branche gespecialiseerde transporteur die de beschikking heeft over alle benodigde voorzieningen en materieel om ingewikkelde en zware operaties vlekkeloos tot een goed einde te brengen. Denkt u aan een trekker-oplegger, geschikt voor zwaardere ladingen; een grote heftruck voor het zware werk, kleine heftrucks voor licht werk en werk in kleine ruimtes, transportkranen en ander transportmateriaal. Met de inschakeling van GrafioTech bent u verzekerd dat uw machines én uw mensen in goede staat arriveren op uw nieuwe adres.

Een verhuizing voor de deur? Een machine verplaatsen? Wij zijn u graag en vrijblijvend van dienst met vakkundig advies. Belt u met +31 (0)40 23 01 085 of e-mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .